Křížem krážem republikou, výprava 24. - 26. 11. 2017

17.11.2017 12:46

Přesunuli jsme výpravu, která měla proběhnout o podzimních prázdninách. Ubytovaní budeme ve skautské klubovně v Jevišovicích. Podle počasí vyrazíme v sobotu na výlet do okolí Jevišovic.

Sraz: V pátek 24. 11. v 17:00 u klubovny (přijďte včas, budeme odcházet na autobus, který odjíždí 17:30).

Ukončení: V neděli 26. 11. v 13:50 na vlakovém nádraží

S sebou: karimatka, spacák, věci na schůzku (deník, psací potřeby, KPZ, blok/papíry, uzlovačka, šátek, stezky/nováčci), teplé oblečení (čepice, rukavice), hygiena, přezůvky, oblečení na spaní, oddílové tričko + šátek, baterka, kapesní nůž, sáček rýže, pevné boty, pláštěnka, malý batoh, pití (lahev 1,5 litru), páteční večeře, 300 Kč a hlavně dobrou náladu!

Všechny věci budou sbaleny v jenom batohu. Společné jídlo začneme až v sobotu snídaní. Věřící světlušky se mohou v neděli zúčastnit mše v Jevišovicích.

Na co se můžete těšit? Na spoustu her a hodně cestování. Autobusem, autem, vlakem nebo na kole procestujeme Českou republiku.

Speciální vybavení: Na sobotní večerní program budeš potřebovat pohádkovou postavu a její rekvizitu. Vyber si pohádkovou postavu, kterou budeš chtít představovat, a sbal si jednu věc (něco malého, ať ti to nezaplní půlku batohu), která k postavě patří (například kdybych chtěla být ježibaba z perníkové chaloupky, dovezu si perníkové srdce).

Na výpravu se přihlaste do středy 22. 11. 2017.

Léňa